Partytentverhuur Assen

Bent u van plan om een leuk feest te organiseren of is het hoog tijd voor een speciale gelegenheid? Dan is partytentverhuur in Assen de juiste keuze. Bij ons vindt u namelijk een groot assortiment aan tenten. Een partytent in Assen is snel en goedkoop geregeld. De verschillende afmetingen maken het makkelijk om te combineren wanneer u op zoek gaat naar partytentverhuur in Assen. Bij Catering Noord vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest, op elke locatie in het noorden van Nederland. En wij nemen u daarbij graag het werk uit handen, met of zonder catering!

Bekijk hier alle tenten en toebehoren

Gemakkelijk een partytent in Assen vinden

U wilt liever geen partytent in Assen kopen voor eenmalig gebruik. Misschien omdat u niet te veel budget heeft en géén partytent wilt die met een zuchtje wind omgaat. Of omdat u geen ruimte heeft om de tent op te bergen na gebruik. Wilt u zeker weten dat u de hoogste kwaliteit krijgt tegen de laagste prijs, dan is partytentverhuur in Assen de oplossing. U geeft aan welke partytent u wilt, wanneer u deze wilt hebben en hoe lang deze moet blijven staan. Wij regelen uiteraard de rest voor u, zodat u zich bezig kunt houden met het feest zelf. Wist u overigens dat wij ook decoraties, servies, statafels en nog veel meer handige feestartikelen hebben? Kijk vooral even rond in de online winkel.

Een feest voorbereiden, dat doet u gewoon online!

Het voorbereiden en organiseren van feesten was altijd veel werk. Tegenwoordig is het veel makkelijker via het internet. Kies voor Catering Noord en kies voor eindeloos gemak. U kunt alles online regelen. Komt u er niet uit, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel vandaag nog naar 0594 69 76 00 of mail ons op info@cateringnoordverhuur.nl