Partyverhuur Assen

Het organiseren van een buurtfeest, bruiloft of jubileum is veel werk. Totdat u bij partyverhuur in Assen komt kijken. Catering Noord heeft namelijk de meest uiteenlopende items voor u klaarstaan. Wat te denken van tentverhuur in Assen met alle soorten en maten, statafels of zelfs een complete catering die we tot in de puntjes voor u kunnen regelen? Partyverhuur in Assen maakt het een stuk leuker om een feest te organiseren. We denken graag met u mee, zodat u binnen de kortste keren alle punten op de lijst af kunt strepen.

Bekijk ons complete aanbod via één van de categorieën in het linkermenu. 

Allround partyverhuur in Assen maakt veel meer mogelijk

Bent u op zoek naar de elementen die het feest helemaal af kunnen maken? Zoals ballondecoraties bijvoorbeeld, of wat te denken van complete springkussens? We hebben alles om een feest compleet op te zetten. Ons brede assortiment leent zich prima voor elke gelegenheid. Ook wanneer u zakelijk een feest wilt geven, regelen we dit bij partyverhuur in Assen graag voor u. Inclusief een nette factuur die u gewoon direct bij de boekhouder af kunt geven. Heeft u wat te vieren of wilt u de vrijdagmiddag een keer wat leuker maken voor uw personeel? Kijk dan zeker even in onze online winkel.

Vandaag nog aan de slag

Partyverhuur in Assen maakt het makkelijker om snel een leuk feest te organiseren. En met de tentverhuur in Assen weet u zeker dat iedereen gewoon droog kan zitten – en dat alles gewoon opgebouwd en afgebroken wordt door professionals. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u dat wij met u meekijken of alles te vinden wat u zoekt? Bel dan vandaag nog naar 0594 69 76 00 of stuur ons een mailtje op info@cateringnoordverhuur.nl. Uiteraard helpen we u graag verder met het organiseren van uw feest.